Første indlæg…

Her er så det første, af mange, indlæg på vores families lille sted på nettet. En af de fedeste ting ved et sted på nettet er at uanset hvor mange gange vi flytter i den fysiske verden, så bevæger det sig ingen steder hen :)

Nå, hvorfor så siden her? Jamen det er såmænd en kombination af flere ting. Først og fremmest er Thomas nok lidt nørdet, og så er det mest naturlige for ham at vi skal have en lille hjemme side omkring vores familie. Samtidig er det et sted hvor der vil blive skrevet om hvad der sker i vores liv, da i hvertfald i det omfang vi vil dele med familie, venner, bekendt og resten af verden, som nok med tiden vil kigge forbi en gang i mellem :)

Hvorfor Sønderby-Mortensen ? Thomas og Louise har besluttet at vi begge gerne vil beholde vores respektive efternavne, men vi er dog villige til forandring. Så vi har valgt at de skal sættes sammen når engang vi bliver gift, således at jeg i stedet for Thomas Emil Mortensen, kommer til at hedde Thomas Emil Sønderby Mortensen. Jamen, kan det ikke være lige meget? Jo, sådan set, men hvis vores børn skal hedde lidt fra os begge, kan vi da lige så godt være lidt traditions følgende og hedde det samme til efternavn som vores børn.