Juli & August 2013

Jeg har godt nok for ganske nylig smidt et par videoer op af Julie som lige har smidt støttehjulene på hendes Cykel, men her er lidt billeder i en opdatering for sig selv.

Der er tale om billeder helt tilbage til slutningen af juni, så det er helt tilbage fra da Far og Julie var på kano tur på Gudenåen sammen Ole, Maja & Laust. Det var en super hyggelig tur, men masser af regn, overnatning i telt og mad på primus, det var fantastisk.

Vi har selvfølgelig haft en del ture i Djurs Sommerland, da vi jo har sæsonkort og kun bor 22 kilometer derfra. Vi har ligeledes besøgt stranden i Grenå en masse gange, hen over sommeren. Ellers har den stået på grill i haven, hygge på trampolin, omrokering af værelser/kontor osv. herhjemme hen over sommeren, og så lige nogle dage over og passe bedste og bedstefars hus. En tur i Benneweiss, som for Julie var stort!

Så har vi været forbi Himmelbjerget da vi besøgte Sanne & Michael i sommerferien.

Christian stortrives i børnehaven, og det går godt efter han er begyndt at undvære hans middagslur. Julie trives Julie også, og er i den store gruppe i hendes børnehave, da hun skal starte i skole 2014 til april!

Forrige weekend var der afslutningsfest i Christians børnehave, hvor der var masser af aktiviteter. Der var både heste man kunne ride på, hoppeborg, fjern styrede biler, tallerkener man kunne smadre, slå søm i osv. Og så en kæmpe tombola med masser af fede sponsor præmier!

Nå, der er som vanligt en kort beskrivelse på billederne, så god fornøjelse med dem :)