Juli 2012 – Holland

Vi havde en skøn tur til Holland.

Køre turen derned startede 0230 hjemme i Grenå, og vi var i vores sommerhus ca. 1430 samme dag dernede. Turen gik fint, ungerne sov indtil omkring 0700 og så fik vi morgenmad på en rasteplads omkring Bremen. Derefter kørte vi videre og havde et par tisse/skifte ble pauser, og omkring middags tid var vi ved grænsen til Holland. Efter en kop kaffe og frokost på en grænse cafe, kørte vi de sidste kilometer derned og var fremme 1430.

Vi havde et hyggeligt sommerhus i Andjik og lejede cykler og var på ture omkring dernede, vi fik badet lidt i havet også og var ellers i diverse eventyr land og lege land. Og så nød vi sommerhus områdets dejlige fælles pool. Der var en dag med noget skattejagt, der var Julie med sammen med Far Thomas, det viste sig nemlig at være et sted meget brugt af tyske gæster, så der var ikke noget på dansk.

Vi endte med at køre hjem dagen før vi skulle være ude, da vejrudsigten skiftede over til at det skulle regne hele den næste dag, så efter en lækker frokost kørte vi mod Grenå igen, så fik vi grænse handlet lidt sent, og var hjemme omkring midnat.

I korte træk, var det en skøn tur, og ungerne elskede hvert et minut, selv køre turen var perfekt og uden ballade :)